ABOUT USHoihoi

Als eerste leuk dat je een kijkje neemt op onze blog!  
Wij zijn Rosina en Deborah, twee zusjes uit het kleine maar mooie Nederland.

Op 3 januari 2014 begonnen we ons YouTube kanaal met onze eerste Lookbook video. 
In het begin was het onze vriendin Lotte die onze blog beheerde maar zij is nu met een vriendin: Marjolein, ook haar kanaal begonnen, waardoor ook wij op 30 januari een eigen blog zijn gestart.
We schrijven voornamelijk over fashion, recepten en ons "interessante" leven.EEN BEETJE MEER OVER ONS

Rosina: 

Ik ben geboren op 8 november 1996, wat mij op dit moment 18 jaartjes jong maakt. Ik heb in 2014 mijn middelbare school diploma mogen halen. In september ben ik de opleiding directie secretaresse gaan volgen in Amersfoort. Ik heb het er enorm naar mijn zin! Één van mijn hobby's zijn natuurlijk bloggen en filmen. Ik was altijd al gek op fotografie en film. Met de vakanties stond ik als klein kind al achter de camera om mijn ouders en zusje te voorzien van een leuke foto. (niet dat ze zo bijzonder waren...) Wat ik verder graag doe is paardrijden, koken en muziek maken. Voornamelijk key-board spelen vind ik erg leuk. 

Deborah:

Ik ben geboren op 10 september 1998, wat mij vandaag de dag 16 jaar oud maakt. Ik heb vorig jaar mijn VMBO diploma gehaald en doe nu Havo als vervolg. Na mijn middelbare school hoop ik de commerciële opleiding te volgen. Ik vind het ontzettend leuk om te fotograferen. Het is daarom ook één van mijn hobby's. Mijn andere hobby's zijn: bloggen (ofcourse) en filmen. Ook vind ik het leuk om te zingen.

2 opmerkingen:

 1. Wonen jullie toevallig in Utrecht? Dacht wat plekken te herkennen van foto's :)

  Love,
  Didem.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We wonen niet in Utrecht zelf, maar we komen er wel regelmatig ja. ^^ Liefs

   Verwijderen