31 maart 2015

SUMMER IS COMING!

Hoihoi, knapzakken van me. Jaja, Voelen jullie ook al steeds meer de warme zon jullie huid prikkelen? Ikke wel hoor! Hmm, het begint middags steeds warmer te worden. Het is het moment dat oma's beginnen te zeuren dat je wel nog je jas aan moet houden. Nou hierin heb ik dik gezondigd want ik heb  zoals je ziet op deze foto geen jas aan gehad. OEPS. Wat nu? Jep, snotter de snot. Ik was dat meisje in de klas die de toets maakte en de hele tijd haar neus op haalde. Hoe ontzettend irritand is dat? Ja we hebben het allemaal wel is. Maar wat doen we ertegen? We kunnen midden in de klas onze neus snuiten of we kunnen sneaky naar de wc vluchten om het daar zonder er overlast mee te maken het te doen. Maar wat nu als je midden in de klas zit een toets te maken? Dan kan dat natuurlijk niet. Je gedachten beginnen op te spelen en je denkt er alleen nog maar over na. ''Help wat zullen andere wel niet denken op dit moment". ''Valt dit niet op''. "OMY, ik ben echt vies''. Oké maar genoeg over dit onderwerp...

 Hierboven schreef ik van de week toen het nog lekker warm was.. Nu is het weer koud :( Vandaag is het de dag van het lekkere windje. Waarschijnlijk weten jullie nu precies wanneer ik dit schreef. 

Genoeg over het weer. Oké, ik weet niks meer te schrijven dusja..

| Trui - Zara | Midi Skirt - Bershka | Riem - H&M |

Liefs,
Rosina & Deborah22 maart 2015

Van Rembrandt naar Bershka


 Hoihoi, De leukste stad naast Londen, New York, Milaan en Parijs? Uhu, Amsterdam. 2 weken geleden gingen we met school naar Amsterdam om wat cultuur te snuiven. We bezochten eeuwenoude standbeelden en bibliotheken en liepen in de beste acustica zalen. Ja, we waren op het Museumplein. Het was een ontzettend leuke dag. Ik was nog nooit op het museumplein geweest dus voor mij was het een heel nieuw avontuur. Ik heb de hele dag foto's gemaakt, dus ik laat vooral in deze post foto's zien. Nadat we het museumplein hadden bezocht hadden we nog even vrije tijd. 3x raden wat 10 meiden gingen doen? Ja, SHOPPEN! Hoe ongelofelijke leuke kleding hebben de winkels in Amsterdam. Waar ik woon (ik woon in een dorp) hebben ze dat echt niet. Echt als er 1 van jullie in Amsterdam woont wil ik even zeggen dat jullie bofkonten zijn. We moeten even stilstaan bij deze bibliotheek. Hoe cool is deze bibliotheek wel niet. Ik hou niet enorm veel van lezen maar als ik dit zie dan dwingt het mij gewoon om een boekje uit de kast te halen en dagen de letters te inspecteren. 

Liefs,
Rosina & Deborah