14 november 2014

Swipe n Shop appHoihoi

Een tijdje geleden zijn wij naar de lancering van de nieuwe app Swipe & Shop geweest. Het is een super leuke app geinspireerd op de populaire dating app: Tinder. Afgelopen dinsdag was het dan eindelijk zo ver, de app is officieel te gebruiken.

Wat is Swipe n Shop

Je kunt het vergelijken met een soort dating app alleen date je nu met, ja, wel: kleding! Oké, je kunt het niet echt daten noemen, maar het gaat als volgt: er komen allerlei leuke kleding items in beeld. (Net zoals een knappe man op Tinder). Vind je het kledingstuk ''hot'' dan klik je op het hartje en komt deze in je verlanglijst met "hotte kledingstukken'' te staan. Vind je een item zo leuk dat je het wil kopen? Klik op het item in je verlanglijst en je word automatisch doorverwezen naar de webwinkel, helemaal super! Het enige ding is dat je niet met de kledingstukken kan praten...maar hey, liefde voor kleding! 

Het event

Het event voor de lancering was enorm leuk, al waren we ongeveer een uur te laat...oops (de treinen waren niet echt vrienden van ons die dag) De middag begon met een speech over de app, daarna konden we genieten van een hapje en een drankje. Ook kregen we de nieuwe collectie van Monki te zien, heel gaaf. Op het event waren ook veel andere bloggers, inclusief onze blogger vriendinnetjes: Charlotte, Jill en Britt. Het was super leuk om met iedereen kennis te maken en ook inspiratie op te doen. Kort om, een heel geslaagd event.
Ga jij de app ook uitproberen?

Liefs,
Rosina en Deborah
  Credits: foto's van Swipe n Shop.

9 opmerkingen: