16 maart 2014

Primark + mededeling

Hoihoi

Afgelopen woensdag was het biddag dus hadden wij een dagje vrij van school. We besloten deze dag door te brengen met een dagje shoppen in Almere. Natuurlijk gingen we naar Primark. Omdat er veel scholieren waren die geen vrij hadden van school, was het niet al te druk, dus konden we bij de pashokjes etc. vrij snel doorlopen.

Rond het middageten besloten we langs de La Place te gaan om wat te eten. Bij de chocolade afdeling vonden we deze heerlijke Macarons. We hadden ze nog nooit gegeten en moesten ze dan ook een keer proberen. We hadden de smaken: citroen, chocolade, vanille en framboos. We dachten beide dat framboos onze favoriet zou worden, maar gek genoeg viel hij erg tegen. Onze favoriet was de citroen, hmmm.


Na het middageten zijn we nog langs een aantal winkels geweest en heeft Rosina twee leuke skater-skirts en een cropped top bij de Bershka gekocht. Rond half 3 gingen we weer richting huis. Het was een geslaagd dagje!

Benieuwd wat we hebben gekocht? Klik dan hier om onze Shoplog video te zien!

Mededeling

Zoals jullie misschien hebben gelezen zitten wij dit jaar in het examen jaar. Omdat we daardoor veel huiswerk hebben en veel moeten leren, hebben we besloten om een korte pauze in te lassen tot mei. Natuurlijk blijven we nog steeds posten, maar word het niet meer wekelijks. 

Ook op ons kanaal zullen we tijdelijk minder uploaden, maar over een paar weken komt er wel een nieuwe video over Parijs aan! 

We hopen dat jullie het begrijpen. 

Love
RosinaDeborah


4 opmerkingen:

 1. Tijdens de examens post ik ook altijd minder, begrijp ik helemaal!

  www.iamafashioneer.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben benieuwd naar jullie aankopen! Logisch, school gaat voor. Alvast veel succes met de examens!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat leuk zeg ik ben benieuwd wat jullie hebben gekocht liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer maar ik begrijp het helemaal! Good luck! vanilles-x.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen